EHTNE S-KLASS

Teboili Hydraulic Oil S tootesarjast on saanud kontseptsioon ja etalon, millega võrreldakse teisi hüdraulikaõlisid. Tihtipeale tehakse võrdlust valedel alustel ja klient on veendunud, et odav konkureeriv hüdraulikaõli on sama tõhus kui ehtne Teboil Hydraulic Oil S seeria õli.

 

Kaks lihtsat kriteeriumi

Oluline on märkida, et ISO VG viskoossus näitab ainult õli voolavust temperatuuril +40 ° C. Voolavuse muutumine temperatuuri langemise või tõusuga on erinevate õlide puhul väga erinev. Hüdraulikaõlide käitumist temperatuurimuutuste korral saab kergesti hinnata kahe tehnilise väärtuse alusel:

1. Hangumispunkt

2. Viskoossusindeks

Hangumispunkt, nagu nimigi ütleb, näitab temperatuuri, mille juures õli kaotab voolavust. Seega pole tegu madalaima töötemperatuuriga. Hangumispunkt on aga üks tehnilistest väärtustest, mis on kergesti kättesaadav.

Viskoossusindeks on arvutatud väärtus suurusjärgus 100-300 sõltuvalt kasutatud baasõli lisanditest. Madalama viskoossusindeksiga tooted on mõeldud tingimuste jaoks, kus ümbritseva õhu ja süsteemi temperatuur on konstantne, näiteks siseruumides tööstusettevõtetes.

Soome ilmastikutingimustes töötavatele masinatele on soovitav valida toode, mille viskoossusindeks on vähemalt 140. Paljude teiste kaubamärkide turunduses nimetatakse „kõrge viskoossusindeksiga“ või isegi „väga kõrge viskoossusindeksiga “ õlisid, mille viskoossusindeks on suurusjärgus 140-150. Võrreldes nende toodetega pakub Teboil Hydraulic Oil S seeria oluliselt paremat jõudlust Soome töötingimustes, kus talved on külmad ja suved soojad.

 

5 PÕHJUST, ET VALIDA EHTNE S

1. Ilmast sõltumatu töö põhjamaistes tingimustes

2. Sada protsenti kindel kvaliteet. Iga partii uuritakse laboris.

3. Kaitseb süsteemi tõhusalt kulumise ja korrosiooni eest.

4. Saadaval mitmelt jaemüüjalt.

5. Valmistatud ja arendatud Soomes

 

Tootesari Teboil Hydraulic Oil S

Artikkel meie partneri kodulehel teboil.fi

Info request

Contacts

ESTMADE OÜ

Narva mnt 201, 11 914 Tallinn, Eesti Registri Nr 10871575

estmade@estmade.ee

Warehouse

Ehitajate tee 120, Kohtla-Järve

Boriss Golubev

Laojuht

+372 5078321